Friday, October 22, 2010

C Programming For Life~

sedang study c programming yang makin susah setiap minggu... ditambah dengan progress test setiap 2 minggu yang boleh menyebabkan diri menjadi skema untuk jangka masa yang panjang...
rasa cam nak blogging tapi dlm pada masa yang sama aku perlu study... so ini la hasilnya...


#include

int main (void)

{
int usaha, doa, pakaian, tangan;
printf("dakwah ibarat membasuh baju dengan tangan... dilakukan dengan usaha + doa yang ikhlas... menbersihkan pakaian dan juga membersihkan tangan kita...");
/*usaha dan doa yang berterusan akan membuahkan hasil*/

return 0
}

berterusanlah melakukan perkara yang baik dengan sabar dan solat... nescaya pertolongan Allah akan datang...

ps:c programming ni merepek je... jgn la try kat laptop korang pulak... konfem tak jadi la... hahahaha

2 comments:

Silent said...

hahaha. gud luck ya! aq pun dulu penah je ambik c++. err..kurang suke juge :)

Mirull Leonhart said...

walaupun kurang suka... tp subjek ni la pnting untuk pelajar EnE~