Friday, February 25, 2011

Ni'mat in World and Al-Jannah (Paradise)

Describing Ni'mat in this small world and ni'mat in Al-Jannah(*may Allah grant us)...
An engineer-to-be perspective~

We all (muslims) know that Al-Jannah (paradise) is eternity and has infinity ni'mat... so we can conclude that

Al-Jannah = ∞

since ni'mat in this world is much much more little than the ni'mat in Al-Jannah,
let
World = 1

The world is 1 part of all ni'mat in Al- Jannah, so

1/∞ = World

base on wolframalpha any number over an infinite is 0... hence

World = 0

The world we live in now is nothing compare to Al-Jannah...


Al-An`aam : 032


Oh Allah... Please put this world on my palm... and not in my heart... so I can differentiate what is that has it's limit and what is infinite... to You we beg for help~

THINK WISELY

note from writer: first time writing a post in full English... sorry for broking this language... ^_^


4 comments:

Jiji-Fify said...

hai mirul, setuju dgn ur entry nih.. kdg2 kita alpa yg kita ni sebernanya di dunia yg sementara.. :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

nur aisya humaira said...

Assalam..
kalau laa ramai yg sedar nikmat dunia ni sikit...tapi ramai yg alpa kan??:)

darkbring_sinclair said...

sehebat-hebat calculator dlm bidang kire, tetap x bleh kire bende2 ∞ nie... then, senang2 jer bg jwpn = 0

tp, ble pikir blek... malaikat lg hebat dlm bidang kire2 nie: malaikat bleh kire jumlah titisan hujan sjak bermula nyer dunie smpai kiamat... hebat kn?

tp, walau dah mcapai tahap pengiraan level ∞ (highest level ler nie)ade satu bende je yg malaikat x bleh kire... ape yek?

skema jwpn: pahala org yg kluar djln allah!

darkbring_sinclair said...

moral of the story: sme2 la kite lapangkn mase utk berade kat jalan allah. wallahualam

ps: tlg betolkn klau tsilap.