Tuesday, June 21, 2011

Rumahku Bukan Lagi Syurgaku

Assalamualaikum

hari ini aku balik ke rumah sewa yang telah ditinggalkan lama sejak habis peperiksaan hari itu... gile byk lipas berterbangan ibarat little fairy yang sedang berterbangan... tapi bezanya kat rumah aku fairy berkaler hitam... haha

rumahku bukan lagi syurgaku... itulah perkataan yang keluar bila aku nampak lipas merata2... ada yang mandi minyak dalam kuali, ada yang mandi dalam baldi, ada yang tido atas sabun buku dan macam2 lagi... kalau aku post gambar2 tu, nanti korang terus geli ngan blog aku... so aku simpan je la... haha

actually aku datang selangor untuk hadiri program PERSIS...
aku pun x tahu ape bendanya program ni... yang aku tahu program usrah la kot... aku join je lah... benda baik x kan nak tolak...

dah la... tido dulu... nanti bangun lambat pulak~

papai

nota mirull:
1.tengoh pening memikiokan nak koje kat mane(loghat bota~)
2.harap ramadhan akan datang ibadah aku terjaga... takut lak aku kalau hancus pulak... haha

3 comments:

nulhazwany abdul malik said...

rumah ku syurga lipas la gitu. hehe

HaNa Hani said...

haha
persis--> pembimbing rakan siswa kan??

Mirull Ibnu Azman said...

hazwany:lipas boleh dijadikan binatang kesayangan kn... x gitu... haha
hana hani:perkampungan siswa siswi IKRAM Selangor... 5 hari punya program~